TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 15/9/2013
Εκείνοι που είναι τόσο τρελοί ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι αυτοί που τον αλλάζουν.

"Think different" Apple

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κομπανί: «Ευκαιρία για τίτλο»!


Κομπανί: «Ευκαιρία για τίτλο»!


Η Μάντσεστερ Σίτι δεν προλαβαίνει να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει μείνει και εκτός Ευρώπης με τον Βινσέντ Κομπανί να βλέπει το Κύπελλο Αγγλίας ως μια ευκαιρία για την κατάκτηση ενός τίτλου.
Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στην πρόοδο των τελευταίων ετών της ομάδας του: «Από το 2009 και μετά έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο κι έχουμε κατακτήσει σημαντικούς τίτλους. Ακόμα και φέτος που δύσκολα θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε έναν τίτλο. Το επίτευγμά μας είναι αρκετά μεγάλο και νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αναγνωρίσει την προσπάθεια μας και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κομπανί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο 1lykgrevena-a4.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.