TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 15/9/2013
Εκείνοι που είναι τόσο τρελοί ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι αυτοί που τον αλλάζουν.

"Think different" Apple

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει»


«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει»


Στον υποβιβασμό της ΑΕΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς αυτήν, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα.Αναλυτικά η έκθεση του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: «Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει. Κακά τα ψέματα… Οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν… χθες για την ΑΕΚ. Ο ένας τα αφήνει στον άλλον και το πρόβλημα μεγαλώνει. Οι αποφάσεις έπρεπε να είναι άμεσες, αφού η ΑΕΚ δεν είναι οποιοσδήποτε σύλλογος. Αυτές τις στιγμές, στις όποιες κλαίνε οι οπαδοί, οι παίκτες και , είναι κρίσιμες. Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη άλλαξε την ιστορία. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι το αγωνιστικό, αλλά το οικονομικό και το διοικητικό που είναι άρρητα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Πρέπει να ενεργήσουν άμεσα οι διοικούντες και οι ιθύνοντες του συλλόγου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο 1lykgrevena-a4.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.