TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 15/9/2013
Εκείνοι που είναι τόσο τρελοί ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι αυτοί που τον αλλάζουν.

"Think different" Apple

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Αναστασίου: «Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»


Αναστασίου: «Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»



Ο Γιάννης Αναστασίου «πάτησε» την Κυριακή στην Ελλάδα και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ωστόσο δεν θέλησε να «ανοιχτεί» πριν πέσουν οι υπογραφές με τον Παναθηναϊκό.
Ο «Ολλανδός» θα είναι ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού και το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί η συμφωνία, είναι να μπουν οι υπογραφές. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο 40χρονος κόουτς ανέφερε πως γράφτηκαν... υπερβολές σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στη «χώρα της τουλίπας», ωστόσο τόνισε πως είναι έτοιμος απ' όλες τις πλευρές για το νέο προπονητικό του εγχείρημα.
«Δεν θέλω να πω πολλά. Από την πρώτη μέρα που βγήκαν κάποια πράγματα όσον αφορά τις επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είχα ξεκαθαρίσει πως δεν θα μιλήσω μέχρι να έχουε οριστικές εξελίξεις...», είπε αρχικά στο «Goal» και πρόσθεσε:
«Γνωρίζω ως τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν δηλώσεις μου σε δύο ολλανδικά μέσα. Η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα αποτυπώθηκαν με ισχυρή δόση υπερβολής και όχι στη σωστή τους διάσταση κι αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν και μετά... καλά να είμαστε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα».
Σχετικά με τις επαφές που έχουν γίνει με τους «πράσινους», υποστήριξε πως: «Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον κ.Αλαφούζο και με άλλους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Πολύ απλά διότι δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια. Κι όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, είναι πάγια αρχή μου πως δεν μπορείς να μιλάς για κάτι “τελειωμένο”. Θα γίνει μία συνάντηση σύντομα και πιστεύω θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις».
Ενώ για το αν νιώθει έτοιμος να καθίσει στον πάγκο του Τριφυλλιού: «Πάντα είμαι έτοιμος. Και από πλευράς προετοιμασίας-συνεργάτες κλπ.- και από ψυχολογικής πλευράς».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο 1lykgrevena-a4.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.